Shag rokende chicks

Af en toe, als je even niks te doen hebt en je zit een beetje om je heen te kijken, dan zie je nog weleens iemand shag roken. Ruiken doe je het overigens ook, aangezien het allemaal net een iets "ruiger" aroma heeft dan filtersigaretten.

Ieder zijn ding, maar ik vind het altijd een monumentale anticlimax als ik een lekker wijf een SIGARET ZIE DRAAIEN. En om het allemaal erger te maken; ik gruw van dat bedachtzame gezicht wat diezelfde persoon trekt als ze een stukje tabak van haar tong plukt, na het eerste trekje (we hebben het ze allemaal zien doen...).

Meestal krijg ik dan visioenen van vergeelde wijs- en middelvingers, teveel mascara en depressieve pubermuziek. Een enkele keer is het een stelletje militante potten dat de zelfgedraaide sigaret ziet als een geboorterecht. Zet de tuinbroeken en het stekeltjeshaar trouwens ook maar in dat rijtje.

Mijn punt is dat ik niks a-sexueler vind dan een vrouw die shag rookt. Het is PRECIES hetzelfde als een vent in een tanga; het schijnt voor te komen, maar ondertussen is het smakelozer dan alle EndeMol musicals bijelkaar.