Allerliefste

Mr_Belvedere schreef het volgende:

Had ik je maar eerder bij me gehad, dan was deze tragedie ons bespaard gebleven. Ik heb naar je gezocht, maar niet kunnen vinden. Urenlang heb ik gesmeekt en gevloekt, maar het mocht niet baten. Ik was je kwijt.

Huilend van de pijn sleepte ik me met grote moeite uit mijn nachtmerrie. Ik wist echt niet hoe ik zonder jou nu verder moest. Minutenlang tuurde ik naar het plafond, hopend op een klein wondertje. Dat je mij niet vergeten was en dat ik je vlug weer in mijn armen kon drukken.

Je was mijn steun, mijn toeverlaat, mijn trouwe redder en mijn geheugen. Ik kon in een oogopslag zien wat ik nodig had, gewoon door eventjes naar je te kijken. Je vormen schreven mij het allerlekkerste voor. Ik wilde je zo graag terug.

Ik ging voor het eerst zonder jou aan mijn zijde naar de supermarkt. Helemaal in mijn eentje kocht ik nietszeggende dingen, mijn ogen verdwaald en mijn gedachten naar jou. Ik wilde niet boos op je worden, maar waarom had je mij verlaten ? Wat was er mis gegaan?
Nu moest ik het zonder jou zien te redden. Alleen in deze wereld zonder genade.

Bij de kassa pinde ik zonder naar het bedrag te kijken, laadde de spullen in de auto en plofte neer met een diepe zucht. Dit was dus het einde van ons tweeën. Geen wonder, geen hoop, slechts nog stilte en mijn eigen eenzaamheid. Ik zuchtte nog een keer en startte de motor. Met een deprimerend deuntje op de radio vervolgde ik mijn slakkengang naar mijn eigen lege holle huis. Het zou stiller zijn. Vreemder. En dan opeens ..
vind ik je ! Net voor het stoplicht bij de zebrapaden ontmoet ik je weer, sluit je in mijn armen, glimlach even op het moment van herkenning en word dan kwaad.

Waar was je nu al die tijd? Heb ik mij voor niets ongerust gemaakt !? Heb je dan helemaal niet doorgehad dat ik al een hele poos naar je op zoek was?

Voor vergeving is het nu te laat, want je betekent nu niets meer voor mij! Ik had je nodig, maar je was er niet! Je bent nu waardeloos geworden en het is over tussen ons beiden!

Boos verscheur ik je en gooi je het raam uit.

Dag boodschappenlijstje ..