Vijf gametips voor de maand september

4. Forza Motorsport 6

Forza Motorsport is alweer toe aan deel zes. Microsoft pakt flink uit voor de release, onder andere met een Xbox One Forza 6-editie. Ook komt er een demo beschikbaar om wat proefritten te maken.

In Forza Motorsport 6 heb je de beschikking over 460 auto's en de game kent 26 tracks, waarvan tien volledig nieuw zijn in de franchise. Nieuwe tracks zijn onder andere Brands Hatch, Circuit of the Americas, Daytona, Lime Rock Park, Monza en Watkins Glen. Daarnaast komt een aantal oudere locaties terug, waaronder Rio de Janeiro uit Forza 1, Sonoma uit Forza 4 en ook Le Mans keert terug. De Limited Edition Forza Motorsport 6-Xbox One betreft een 1GB-console met typsiche racestrepen en een hendig sjiek blauw kleurtje.

Vanaf 1 september is de demo beschikbaar. Iedereen die de demo speelt, krijgt automatisch de nieuwe Ford GT in zijn garage geleverd als zij besluiten de volledige game aan te schaffen. Alle 460 scheurijzers zijn vanaf release beschikbaar, in tegenstelling tot Forza 5, waar er nog sprake was van microtransacties. Op 18 september komt de game uit, exclusief voor Xbox One.

Xbox One Limited Edition Forza 6 (Microsoft)