Geen FOK! Voetbalmanager 2008/2009

Helaas moeten we jullie mededelen dat er komend voetbalseizoen geen FOK! Voetbalmanager online zal zijn. Het doet ons veel pijn dit nu al te moeten aankondigen, maar door de problemen in het vorige seizoen en de troubles met de huidige F1-manager zien wij ons hiertoe genoodzaakt.

De huidige software is dermate verouderd dat we geen foutloze manager kunnen garanderen. Daarnaast is de software te ingewikkeld om door de IT’ers op deze korte termijn aangepast danwel doorontwikkeld te worden. Koste wat het kost willen we de frustratie en ergernis voorkomen zoals deze nu bij de F1-manager speelt.

Dat we dit jaar overslaan betekent natuurlijk niet dat we stil gaan zitten. Met de vrijgekomen tijd op IT-gebied gaan we beginnen met de ontwikkeling van compleet nieuwe managersoftware. De doelstelling is natuurlijk om dit voor volgend voetbalseizoen operationeel te hebben zodat we weer een echte FOK! Voetbalmanager kunnen organiseren.

Het niet doorgaan van de manager betekent uiteraard niet dat we stoppen met de nieuwsvoorziening rondom de Eredivisie en andere (buitenlandse) competities. Voor al het laatste nieuws op voetbalgebied kun je uiteraard nog steeds op FOK!sport terecht.

Andere voetbalmanagers vind je onder andere op http://www.eredivisie.nl en www.sportdreams.com .