Stel je vragen aan Peggy Vrijens

Zoals je misschien hebt gemerkt interviewen we op FOK! regelmatig BN-ers en binnenkort is het weer zover. FOK! gaat Peggy Vrijens, bekend van onder andere de TV-serie "Rozengeur & Wodka Lime", enkele vragen stellen en uiteraard stellen we jou weer in de gelegenheid de vragen samen met ons te verzinnen! Peggy is binnenkort te zien in de nieuwe film Joyride, dus wellicht dat je hier alles over wilt weten? Stel je vragen voor aanstaande woensdag! Meer info nodig over Peggy voordat je vragen kunt stellen? Dan hier even een stukje tekst van tvbabes.com:
quote:
Peggy Vrijens speelt de rol van Monica in de vierde Costa! serie (op de buis bij BNN in 2005). Peggy is ook bekend van "Rozengeur & Wodka Lime", hierin vertolkt ze de rol van Fleur van Aspen.

Peggy werd geboren op 28 oktober 1976 in Maastricht.. Na het VWO volgde zij de Toneelacademie in Maastricht. Tijdens haar jeugd volgde Peggy tien jaar lang balletlessen (klassiek en jazz) en daarnaast volgde ze van haar achtste tot haar achttiende vioollessen. Peggy volgde tevens twee projecten camera-acteren onder leiding van Carine Crutzen en Bram van Erkel.
De vragen zijn inmiddels gesteld, en de antwoorden zijn hier te lezen