Command & Conquer 3: Tiberium Wars

Na het lezen van de vorige pagina\\\'s zal de conclusie al wel duidelijk zijn: Command & Conquer 3 Tiberium Wars is een uitstekende RTS-game en een waardig opvolger in de Command & Conquer-reeks. Er is qua gameplay niet heel veel veranderd maar de toevoegingen die er in deze game zitten zorgen ervoor dat de game toch niet verouderd aanvoelt. De campaigns zullen je vele uren zoet houden en als je daar mee klaar bent kun je nog weken, zoniet maanden plezier hebben met de skirmish en de online multi-player. Vooral de online multiplayer zit uitstekend in elkaar en het ranking systeem zorgt ervoor dat je niet alleen gemakkelijk tegenstanders van je eigen niveau kunt vinden, maar ook een kleine trofee overhoudt aan elke overwinning. De terugkeer van de Full Motion Video\\\'s zal vooral door veel fans van het eerste uur zeer op prijs gesteld worden.

<\/center>

Grafisch is de game ook zeker geen onderdeurtje. De omgevingen en de textures van de eenheden zien er geweldig uit, en bij het gebruiken van je superwapen zul je toch vaak een grijns van oor tot oor niet kunnen onderdrukken. De futuristische \\\'look\\\' van de game past perfect bij het verhaal en moet zeker niet als een minpunt ervaren worden. De muziek draagt feilloos bij aan de opzwepende sfeer van de game en ondanks het feit dat er helaas geen oude tracks opnieuw zijn opgenomen doet de soundtrack zeker niet onder voor de oude Command & Conquer titels.

Als je al deze aparte delen bij elkaar optelt kun je maar tot één conclusie komen en dat is dat Command & Conquer 3 Tiberium Wars één van de beste PC-titels van 2007 is tot nu toe. Command & Conquer is terug, en hoe!