Command & Conquer 3: Tiberium Wars

Er is veel te doen geweest over het uiterlijk van Command & Conquer 3: Tiberium Wars. Een veel gehoord geluid was dat de game er te futuristisch uit zou zien, en dat de overdaad aan lasers er voor zouden zorgen dat deze game niet meer de \\\'feel\\\' van de oude Command & Conquer-games zou hebben. Deze doemdenkers kunnen rustig adem halen, de graphics sluiten perfect bij aan de sfeer van de game en het geheel komt niet overdreven futuristisch over. Sowieso is het natuurlijk logisch dat de game een wat fututistische uitstraling heeft aangezien het verhaal zich afspeelt in 2047.

<\/center>

Ongeacht of de \\\'look\\\' van de game je aanspreekt of niet is de kwaliteit van de graphics uitstekend. De aarde is verdeeld in rode, gele en blauwe zones. De rode zones zijn ernstig geïnfecteerd met tiberium en zijn zo goed als onbewoonbaar. De blauwe zones zijn nog de meest leefbare plaatsen op Aarde en zijn allemaal onder de controle van de GDI. De verschillende zones hebben ook allemaal een hun eigen \\\'look\\\'. Vooral de rode zones zien er fantastisch en onheilspellend uit. De game zit vol opvallende details, van de omgeving en de tiberiumkristallen tot de textures van de units, er van uitgaande dat je de game speelt op een PC die dit grafische geweld allemaal goed aankan. Op mindere PC\\\'s ziet de game er zeker nog leuk uit, maar het word pas echt indrukwekkend als alle toeters en bellen aanstaan. Vooral de \\\'weapons of mass destruction\\\' van de verschillende facties zien er geweldig uit en de eerste keer dat je de Ion Cannon mag gebruiken zal je een dikke grijns niet kunnen onderdrukken.

<\/center>

Ook op het geluid in de game valt weinig aan te merken. Van de stemmen van de eenheden tot het wapengekletter van de verschillende facties is de audio dik in orde. De soundtrack staat vol met opzwepende muziek in de stijl die we gewend zijn van de Command & Conquer-serie. Het is een beetje jammer dat er niet wat meer oude muziek uit de vorige games opnieuw gebruikt is, maar dat is iets wat alleen een fan van het eerste uur zal opmerken. De soundtrack die in de game zit is gewoon uitstekend en draagt bij aan de sfeer van de game.