CD Review: Sita - Come With Me

Alweer een paar jaar geleden was het tv programma Starmaker een groot succes. Twaalf jonge mensen streden om een plaatsje in de band die uiteindelijk K-Otic ging heten. Sita hoorde daarbij, maar ging al snel solo en bracht haar eerste single 'Happy' uit. Die werd al snel nummer één in de hitlijsten.

Haar debuutalbum heette ook 'Happy'. Op de dag dat het uitkwam, was het al goud en kwam binnen op nummer twee in de Album Top 100. Een vliegende start voor de jonge Sita!

Aan het einde van 2001 nam ze met Marco Borsatie het nummer 'Lopen Over Water' op, ter gelegenheid van het huwelijk van Prins Willem Alexander en Maxima. Ook dit nummer stond lange tijd bovenaan de charts.

In Nederland deed Sita het tot nu toe dus prima, maar niet veel mensen weten dat Sita ook in Frankrijk aan de weg timmert. Een jaar geleden bracht ze met de band KYO het Franstalige 'Le Chemin' uit, dat het goed deed. Er wordt momenteel hard gewerkt aan een tour met KYO en een speciaal op de Franse markt gericht album, met daarop ook een viertal Franstalige liedjes (o.a. geschreven door KYO).

Het nieuwe album van Sita zou haar rijper, professioneler, en dynamischer moeten laten ogen en klinken. Ik was benieuwd!