CD Review: Sita - Come With Me

De reclameteksten op Sita's site liegen er niet om. Ik ben nog steeds gecharmeerd van Sita's lieve stemmetje, maar om nu te zeggen dat 'Come With Me' een veel volwassener, professioneler album is geworden?

Het album begint met 'Come With Me', de single die ik erg lekker vind klinken. Ik ben niet zo dol op de productie, het lijkt wel haastwerk, maar het nummer zelf is leuk genoeg om daar overheen te luisteren. Het nummer dat volgt, 'Popstar', vind ik misschien nog wel beter klinken. Net als het vorige nummer erg catchy, uptempo, vrolijk. Ja, doe mij maar meer van dit!

Zeker niet uptempo, maar wel erg mooi, is 'Every Little Thing You Do'. Het album verbaast me tot nu toe, de kwaliteit van de productie vind ik nog steeds niet geweldig maar de liedjes klinken goed! Helaas wordt mijn droom verpletterd door het ongelooflijk suffe 'My Kitchen'. Want je mag een lief stemmetje hebben en een lekker bekkie hebben, maar ga weg met je paarse slaapkamer en je roze gang, het boeit me niet dat je koffie drinkt in je gele, gele keuken.

Nadat ik van de shock bekomen ben, zet ik de CD weer aan. Alweer een mooi liedje, gelukkig! 'Hold Me For A Moment' is een heel mooi, rustig liedje dat toch erg vrolijk klinkt. De titel van het volgende nummer doet me schrikken. Gaat het nu weer over kleuren? 'Red Guitar' is wat tekst betreft iets minder slecht dan 'My Kitchen', maar het scheelt weinig. Met wat Alvin & The Chipmunks-achtige achtergrondzang is dit geen topper, al is het nummer wel een stuk beter dan het dieptepunt waar ik al te veel over heb gezegd.

'Gravity' vind ik er een beetje tussen vallen. Niet slecht, maar niet van het niveau van de eerdere leuke liedjes! Het blijft gewoon niet echt hangen. Dat geldt eigenlijk ook voor 'A Million Stars'. Net als 'Gravity' wat leuke wendingen in melodie, maar eruit springen doet het nergens. Dat geldt ook voor 'Weak' en 'With You'. Als de vreemde geluiden en computers waren weggelaten uit 'I Draw The Line' was het een schitterend nummer geweest, nu is dit rustige nummer niet meer dan aardig te noemen.