Game Review: Peter Pan Terug Naar Nooitgedachtland

Alle begin is moeilijk

Zeker in het begin is het spel vrij moeilijk te bedienen, iets dat je niet verwacht als je naar de doelgroep van het spel kijkt. In één van de eerste levels is het de bedoeling dat je naar Nooitgedachtland vliegt, met de kinderen van Wendy achter je aan. Je moet niet te ver uit de buurt raken want dan kunnen de kinderen niet meer vliegen en moet je overnieuw beginnen, maar je moet ook je voorraad sterrenstof in de gaten houden zodat je kunt blijven vliegen! Erg lastig om onder de knie te krijgen, maar op een gegeven moment heb je het door en kun je verder.

Music maestro!

Terwijl je driftig zit te bewegen, of je juist al springend en messenwerpend door de andere levels beweegt, kun je genieten van leuke muziek. De panfluitdeuntjes komen volgens mij rechtstreeks uit de film en hoewel ze redelijk vlot herhalen irriteren ze niet. Ook het gebruik van een paar leuke voice samples zorgt ervoor dat het geluid in Peter Pan dik in orde is!

Conclusie

Het spel ziet er prachtig uit, de muziek klinkt leuk en als je het een beetje door hebt is Peter Pan: Terug Naar Nooitgedachtland ook prima te bedienen. Ook de extra's (filmclips, bonus spellen) zorgen voor een spel dat langer leuk blijft en een spel dat net even iets anders is dan de meeste platformspellen.


Enige nadeel voor mij was het redelijk simpele verhaal, maar we hebben het hier dan ook over een spel dat het verhaal van een kinderfilm volgt! Vond je de film leuk en heb je een Gameboy Advance? Dan is dit het spel voor jou! (of voor je kinderen natuurlijk )



Peter Pan: Terug Naar Nooitgedachtland
PluspuntenMinpunten
  • Mooie graphics
  • Leuke muziek
  • Eenvoudige gameplay
  • Simpel verhaal
  • Grafisch
    Geluid
    Speelbaarheid
    Levensduur
    Eindscore7.5