Game Review: Peter Pan Terug Naar Nooitgedachtland

Disney heeft al heel wat Gameboy titels op haar naam staan, die niet allemaal even geweldig waren. Waar ze altijd wel consequent aan vasthouden is de verhaallijn zoals die ook in de film voorkomt. De simpele versie: Tinkelbel wordt gekidnapt door Kapitein Haak, aan jou de taak om in de huid te kruipen van Peter Pan en haar de redden! Voor de uitgebreide versie kun je hier terecht.

Graphics

Het eerste dat je opvalt als je aan het spelen gaat, zijn de graphics. Het spel ziet er erg mooi uit! Okee, een handheld console heeft nu eenmaal geen groot scherm met hoge resolutie, maar met de beperkte mogelijkheden heeft Disney er toch echt iets moois van gemaakt, zoals je op de verschillende screenshots kunt zien.

Origineel!

Een leuke manier om de typische platform manier van spelen wat interessanter te maken is het toevoegen van items die, als je ze opraapt, iets extra's mogelijk maken. Zo zijn er door het spel een aantal filmrollen te vinden. Als je die vindt, kun je vanuit het hoofdmenu een stukje van de film bekijken. Ook vind je door het spel een aantal panfluiten, waarmee je bonus spellen kunt spelen.