FIFA 2000 Preview

Ok, er zijn een paar verschillen tussen FIFA 99 en FIFA 2000, ik heb ze ff op een rijtje gezet:

- De game is meer "emotioneler" geworden, zo zou er meer geduw en gescheld tussen de spelers zijn, zodat degene die speelt zich meer an inleven in het spel. Ook zijn er verbeterde gezichtsuitdrukkingen ontwikkeld om de emoties van de spelers tijdens de wedstrijd beter te kunnen uitdrukken.

- Je hebt meer controle over de tactiek, als er bijvoorbeeld een vrij trap, een corner of een ingooi is zou je verschillende varianten kunnen gebruiken.

- De lange ballen en de gewone passes zijn veranderd, zodat je er meer controle heb over hebt. Ook zijn de AI's in de professional en world class mode beter dan in FIFA 99. Het commentaar is ook meer betrokken bij de wedstrijd, dus je hebt niet meer van dat commentaar dat bij elke wedstijd past, maar commentaar dat specifiek (dus voor bijvoorbeeld een bepaalde ronde in een toernooi) bij een wedstrijd betrokken is.

- Er zijn 42 klassieke voetbalteams toegevoegd met oude spelers, waarmee je ook tegen de tegenwoordige top teams kan spelen. Ook is de de Amerikaanse competitie deze keer met de echte namen en clubs ingevoerd, de MLS (Major League Soccer).

Dit zijn zo'n beetje de belangerijkste veranderingen.