Britse man (80) overlijdt na zware mishandeling door 5 pubers (12 t/m 14 jaar)

Vijf kinderen zijn gearresteerd voor de moord op een 80-jarige man. De man werd vermoord in een park in Leicestershire. Het slachtoffer, Bhim Sen Kohli, die met zijn hond aan het wandelen was in Braunstone Town, werd zondag ernstig mishandeld en overleed gisteravond aan de gevolgen hiervan in het ziekenhuis.

Een jongen en een meisje, beiden 14, en twee meisjes en een jongen, allemaal 12 jaar oud, zijn aangehouden en worden ondervraagd door de politie. De mishandeling vond plaats nabij de ingang van Franklin Park in Bramble Way rond 18.30 uur afgelopen zondag. De politie meldt dat de aanvallers hem na de mishandeling alleen achterlieten voordat de hulpdiensten ter plaatse arriveerden.

De dochter van de man vertelde maandag de media dat ze haar vader op de grond aantrof nadat ze iets buiten hoorde. Ze zei dat hij nog maar een paar tellen de deur uit was toen hij werd aangevallen. "Hij lag onder een boom en in eerste instantie klaagde hij over zijn nek en het niet meer kunnen bewegen van zijn benen," zei ze. De vrouw - die haar naam niet gaf - zei dat haar vader naar een ziekenhuis in Nottingham was gebracht met rugletsel en dat hij geopereerd moest worden. Braunstone Town ligt ongeveer 4 km ten zuidwesten van het stadscentrum van Leicester. De politie is nog bezig met onderzoek bij het Franklin Park en roept getuigen op om zich te melden.