Wielerfan, NBA-kenner, voetbalbaas of algemeen sportfan? FOK!sport is naar je op zoek!

Een ieder die dit leest zal ongetwijfeld een beetje bekend zijn met FOK!sport: het onderdeel van ons aller FOK! waar we, de immer enthousiaste sportredactie, mensen op de hoogte proberen te houden van het reilen en zeilen in de sportwereld.

Zoals eigenlijk elk jaar, wordt ook 2024 weer een druk sportjaar: van de Giro d'Italia, Tour de France en Vuelta a España in het wielrennen tot het EK voetbal in Duitsland en natuurlijk de Olympische Spelen in Parijs. Er zal dus weer heel veel te melden zijn en daar kunnen we altijd hulp bij gebruiken!

Ben jij een enthousiaste sportliefhebber, die het leuk zou vinden om op enigszins regelmatige basis verslag te doen van een of meerdere sporten? Laat het dan even weten via bijvoorbeeld de comments hieronder of een berichtje naar FOK!sport-eindredacteur heywoodu.

Wat er wordt gevraagd? Je hoeft geen hele verslagen te schrijven over allerlei sporten waar je niks mee hebt, als je graag iets over één sport wilt schrijven is dat ook helemaal prima! Ben je bijvoorbeeld enthousiast wielerfan, liefhebber van de NBA of MLB of een volger van de zeilsport? Dan horen we graag van je!