FOK!games zoekt nieuwe redactieleden!

FOK!games is ook dit jaar op zoek naar nieuwe mensen die graag over de nieuwste games en consoles willen schrijven. Solliciteer om bij onze gezellige redactie te komen! Het maakt daarbij niet uit op welk platform je speelt, als je maar affiniteit hebt met games en de Nederlandse taal goed beheerst.

De FOK!games redactie mag maandelijks de nieuwste games ruim voor de officiële releasedatum uittesten en van een recensie voorzien. Wij bieden redactieleden dus de kans om die games gratis te spelen en af en toe kunnen redacteurs ook game-evenementen zowel in binnen als buitenland bijwonen. Wij verwachten slechts dat je bereid bent om een uurtje per week te besteden aan nieuws op de site zetten. Je mag daarbij zelf bepalen waar je over wilt schrijven, dus als je vooral nieuws over je favoriete titels wilt posten is dat geen enkel probleem.

Ben je geïnteresseerd in een vrijwillige functie bij FOK!games? Stuur dan een e-mail met een korte motivatie naar games@fok.nl. Mocht je eerst nog wat vragen hebben? Laat vooral een reactie achter op dit bericht of lees de comments van onze wervingspost van vorig jaar.