FOK! Wat een weer: kleine kans op een buitje

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het aanvankelijk op de meeste plaatsen droog, in de tweede helft van de ochtend neemt de kans op een bui toe. Verder is het zwaar bewolkt. De zuidenwind is zwak tot matig, langs de kust en op het IJsselmeer soms vrij krachtig.

Vanmiddag komen er vooral in het noorden nog enkele buien voor met een kleine kans op onweer of wat kleine hagel. Vooral in de zuidelijke helft is de zon af en toe te zien. Het wordt ongeveer 7°C. De wind komt uit een zuid- tot zuidwestelijke richting en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Vanavond wordt het bewolkt. Aanvankelijk is het op de meeste plaatsen droog, later op de avond neemt vanuit het zuidwesten de kans op een bui weer toe. De zuidelijke wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer soms vrij krachtig.

Komende nacht regent het van tijd tot tijd. De minimumtemperatuur ligt rond 3°C. In het zuidoosten staat een vlagerige en meest matige zuidelijke wind, voor de rest is er weinig wind.

Tot morgen!

                   

De laatste van het grijze drieluik vanuit Huy, België (Foto: Professionele-idioot)
De laatste van het grijze drieluik vanuit Huy, België (Foto: Professionele-idioot)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.