Uitslag Fortuna Sittard - FC Twente

FC Twente heeft zondag zonder problemen gewonnen op bezoek bij Fortuna Sittard. In Limburg wonnen de tukkers met 0-3.

FC Twente was in de eerste helft duidelijk beter dan thuisploeg Fortuna Sittard en na twaalf minuten stonden de bezoekers al op voorsprong dankzij Manfred Ugalde. Daarna kreeg Twente nog kansen om de score te verdubbelen, maar bij rust stond het nog 0-1.

Snel in de tweede helft zorgde Youri Regeer wel voor de 0-2. De jonge middenvelder schoot vanaf net buiten de zestien raak en daarmee leek de zege binnen voor FC Twente. Fortuna Sittard probeerde het wel, maar vormde geen bedreiging en nadat de thuisploeg ook nog eens met tien man verder moest na een rode kaart van Mouhamed Belkheir, was de wedstrijd definitief gespeeld. In het slot maakte Ricky van Wolfswinkel nog de 0-3.