Man-Bat en meer in gratis update voor Gotham Knights

Warner Bros. Games en DC hebben de release aangekondigd van twee nieuwe modi voor Gotham Knights: Heroic Assault en Showdown. Beide zijn nu beschikbaar als gratis update voor alle eigenaren van het spel.

Heroic Assault is een online coöpmodus waarin spelers kunnen samenwerken in groepen van vier en zich in de diepten onder Gotham City wagen om het op te nemen tegen vijanden en uitdagingen te voltooien op 30 verdiepingen vol actie. Zoals te zien is in de onlangs uitgebrachte trailer, bevat de modus een nieuwe bedreiging die de oorzaak is van de chaos: de uiterst geavanceerde buitenaardse levensvorm Starro, the Conqueror, en de geduchte half-mens/half-vleermuis hybride Man-Bat, onder controle van Starro.

Showdown is een online coöpmodus voor twee spelers waarin je de confrontatie aangaat met superkrachtige versies van de voornaamste DC-superschurken uit het spel, zoals Mr. Freeze, Harley Quinn, Clayface en Talia al Ghul. Versla deze bazen in de Showdown-modus en ontvang nieuwe legendarische uitrustingsblauwdrukken en unieke kleuren voor het pak en de Batcycle voor elke verslagen vijand.

Heroic Assault en Showdown zijn afzonderlijke online coöpmodi, toegankelijk als gratis update voor alle Gotham Knights-eigenaren. De Heroic Assault-modus is beschikbaar als de spelers Dossier 05 bereiken in de hoofdcampagne. De Showdown-modus wordt ontgrendeld zodra ze de baas van elke voornaamste schurk in het dossier hebben verslagen.

Gotham Knights is beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc