Eerste volledige trailer Avatar: The Way of Water toont meer personages

Vandaag is de eerste volledige trailer voor het vervolg op de kaskraker Avatar uitgebracht. Eerder gaf de studio een teaser vrij, die niet veel toonde van het verhaal. In de meest recente trailer toont regisseur James Cameron meer personages, meer werelden en wordt een tipje van de sluier wat betreft het verhaal opgelicht.

Avatar: The Way of Water speelt zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af. De film vertelt het verhaal van Jake, Neytiri en hun kinderen. We zien de problemen die hen achtervolgen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven en de tragedies die ze doorstaan.


Het eerste deel brak in 2009 alle records, met een gecombineerde box office opbrengst van 2,9 miljard dollar en is daarmee tot op heden nog steeds recordhouder. In de cast keren bekende gezichten als Sam Worthington, Sigourney Weaver en Zoe Saldana terug, maar zijn ook nieuwe gezichten zoals Michelle Yeoh, Jermaine Clement en Kate Winslet te zien.

De film is het eerste vervolg in een reeks die nog door zal gaan tot en met 2028. met het vijfde deel. Avatar: The Way of Water draait vanaf 14 december in de bioscopen.

Submitter:  Bron: 2oth Century Studios NL