FOK! Wat een weer: wederom zonnig

winterbanner

De dag begint met volop zon. In de loop van de middag neemt van het zuidwesten uit de (hoge) bewolking toe, aan het einde van de avond valt er in Zeeland wat lichte regen, verder blijft het de hele dag droog. De middagtemperatuur ligt tussen 11°C op de Wadden tot 16°C in Zeeland en Noord-Brabant. De matige zuidoostenwind neemt boven land en aan de westkust toe naar matig tot vrij krachtig en zal vooral in de middag vlagerig zijn. Langs de noordelijke kust en boven het IJsselmeer is de wind vrij krachtig, deze zal in de loop van de dag toenemen naar krachtig, 6 Bft. In de avond neemt de wind overal weer iets af.

In de nacht naar zaterdag trekken enkele wolkenvelden over het land. Lokaal valt er mogelijk wat lichte regen uit, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van omstreeks 4 graden in het noordoosten tot 9 graden in het zuidwesten. De zuid- tot zuidoostelijke wind is boven land matig, aan de kust vrij krachtig en eerst nog krachtig, 6 Bft.

Overdag verandert er niet veel en trekken wolkenvelden over. Lokaal is wat (lichte) regen mogelijk. De maximumtemperatuur ligt rond 13 graden, op de Waddeneilanden blijft de temperatuur iets achter. De wind waait uit een overwegend zuidelijke richting en is zwak tot matig (Bron: KNMI)

King Crimson op zijn best. Intens genieten van weergaloze muziek. 

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!