FOK! Wat een weer: rustig weer

winterbanner

Nieuwjaarsdag is het droog en zijn er vooral in de middag zonnige perioden. Later in de avond neemt de bewolking in het westen en noorden toe en in het noordwesten valt wat regen. Het is bijzonder zacht voor de tijd van het jaar met maximumtemperaturen die uiteenlopen van 12°C in het noorden tot lokaal 15°C in het zuiden. De zuid- tot zuidwestenwind is matig, langs de kust (vrij) krachtig.

In de nacht naar zondag neemt de bewolking van het westen uit verder toe en regent het vooral in het westen en noorden van tijd tot tijd. De temperatuur daalt naar ca. 11°C. De zuid- tot zuidwestenwind is matig, langs de kust (vrij) krachtig.

Zondag overdag is het grotendeels bewolkt met in de ochtend en het begin van de middag vooral in het noorden af en toe regen. Het is nog steeds zacht met temperaturen tussen 10°C in het noorden en 13°C in het zuiden. De zuidwestenwind is matig, aan de kust (vrij) krachtig, langs de westkust in de ochtend en enige tijd hard 7 Bft. Later in de middag neemt de wind daar weer af. (Bron: KNMI)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.