We gaan er allemaal aan in de trailer voor Don't Look Up

Nee, dit is niet de derde film in de Deep Impact/Armageddon-serie. Het is actueler dan dat: een 'true story' over gebeurtenissen die nog niet zijn gebeurd, beweert de trailer voor Adam McKay's nieuwe film.

In Don't Look Up negeert de (Amerikaanse, duh) overheid het nieuws dat de wereld wordt bedreigd door een op Aarde afstevenende komeet. We kunnen er niets aan doen, we dienen allemaal in paniek te geraken. Aldus de wetenschappers. Maar de wereld is meer bezig met social media dan met aandacht voor wat er echt toe doet...

Don't Look Up is geschreven en geregisseerd door Academy Award winnaar Adam McKay (The Big Short). De cast bestaat uit Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Rob Morgan, Jonah Hill, Mark Rylance, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ron Perlman, Ariana Grande, Scott Mescudi (aka Kid Cudi), Himesh Patel, Melanie Lynskey, Michael Chiklis, Tomer Sisley, Cate Blanchett en Meryl Streep. Vanaf 9 december kun je de film in een aantal bioscopen zien en vanaf 24 is-ie te streamen op Netflix.