Nintendo organiseert toernooi voor Mario Kart 8 Deluxe in de Benelux

Nintendo Benelux organiseert het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit toernooi. Het circuit bestaat uit vier individuele online cups die ze verspreid over het jaar zullen organiseren.

Zoals de naam doet vermoeden is dat één cup per seizoen, te beginnen met de Spring Cup. In dit online toernooi worden alle behaalde punten van alle cups ook opgeteld zodat er in een grote finale de twaalf beste deelnemers het tegen elkaar zullen opnemen. De winnaar ontvangt de grote Mario Kart 8 Deluxe-trofee en wordt benoemd tot de beste Mario Kart-speler van de Benelux.

Het strijden in de Spring Cup begint zaterdag 29 mei van 19:00 uur tot 20:00. Hierbij valt een LEGO Nintendo Entertainment System te winnen. Iedereen kan daarnaast kans maken op prijzen door hun spannendste racemomenten delen op Twitter met de hasttag '#SpringCup'. Daarmee maak je kans op een Mario Kart 8 Deluxe-opberghoes voor je Nintendo Switch of een goodiebag.

Mocht je mee willen doen: meer informatie is er op de toernooisite van Nintendo te vinden. De toernooicode voor de Spring Cup is: 1175-7686-1227.