Verstappen: "Ik heb wel een positief gevoel in de auto"

Max Verstappen kijkt tevreden terug op de testdagen op het circuit in Bahrein. De Nederlander kon veel rondes maken in zijn Red Bull-bolide en zette snelle tijden neer. Hij gaf aan een 'positief gevoel' te hebben in de auto.

"Het was weer een goede dag. We hebben gewoon ons programma gereden en ik heb wel een positief gevoel in de auto. De condities waren wat anders dan op de eerste dag, dus we moesten onze auto wat aanpassen, maar het ging allemaal erg soepel, zoals het de hele test is gegaan. De auto is wat voorspelbaarder en dat is fijn. We hebben geen problemen gehad en we gaan hier weg zonder grote vraagtekens. De balans van de auto was prima. In een raceweekend kan het weer anders zijn en je weet niet wat de andere teams doen qua hoeveel benzine, maar het gevoel was in ieder geval positief", aldus de Red Bull-coureur, zo lezen we op Verstappen.nl.

De grote vraag is of Verstappen nu rustig en vol vertrouwen uitkijkt naar de eerste grand prix van het seizoen. "Ik ben altijd rustig. Je kan alleen het beste uit jezelf halen en dan ligt het aan de auto waar je staat op de grid. Maar, tot nu toe is alles positief. We kijken altijd naar wat we kunnen verbeteren en er zijn zeker nog dingen waar we aan willen werken, maar dat zullen alle teams wel hebben. We zullen over een paar weken in Q3 uit gaan vinden waar we echt staan. Ik kijk er in ieder geval naar uit om te gaan racen", aldus de jonge Nederlander.

Verstappen: "Ik heb wel een positief gevoel in de auto" (Foto: Red Bull Content Pool)
Verstappen: "Ik heb wel een positief gevoel in de auto" (Foto: Red Bull Content Pool)