Feyenoord onderuit tegen Dinamo Zagreb

In de voorlaatste speelronde in de groepsfase van Europa League heeft Feyenoord met 0-2 verloren van Dinamo Zagreb. Door de winst van Wolfsberger AC tegen CSKA Moskou moet Feyenoord volgende week winnen in Oostenrijk om door te gaan.

In de eerste helft was het spel van beide ploegen matig. In de blessuretijd kwamen de Kroatische bezoekers op voorsprong. Kökcü maakte in het strafschopgebied een overtreding op Kastrati. Vanaf elf meter schoot Petkovic raak. Op het moment van de overtreding werd Feyenoord-verdediger Spajié aan een hoofdwond behandeld.

Vlak na rust verdubbelde Majer de score. Feyenoord probeerde de wedstrijd te keren maar creëerde nauwelijks kansen. Grootste kans was voor Bannis maar hij maaide over de bal.

Als winnaar van groep K is Dinamo Zagreb zeker van de volgende ronde. Het andere ticket gaat naar Wolfsberger AC of Feyenoord. Alleen bij een zege volgende week donderdag gaan de Rotterdammers door.