Jaag op monsters met de Twitch-extensie van Immortals Fenyx Rising

Monster Hunt, de interactieve Twitch-extensie voor Immortals Fenyx Rising, is vanaf vandaag beschikbaar voor alle streamers op Twitch. Met deze extensie jagen kijkers op monsters en verdienen ze exclusieve beloningen terwijl ze kijken hoe streamers de game spelen.

De Monster Hunt Twitch-extensie is een gratis interactieve add-on voor Immortals Fenyx Rising-streams, die beschikbaar zal zijn tot 14 december 2020. Willekeurige monsters verschijnen om de twee minuten op het scherm en kijkers krijgen een beperkte tijd om erop te klikken en ze aan hun verzameling toe te voegen. Tijdens het verzamelen van alle 44 monsters, spelen kijkers vier exclusieve in-game beloningen vrij, waaronder een resource pack en verschillende wapenskins.

Immortals Fenyx Rising is vanaf 3 december 2020 verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4, Stadia, Luna en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Spelers die Immortals Fenyx Rising op de huidige consoles aanschaffen, krijgen een gratis next-gen upgrade voor de Xbox Series X of PlayStation 5. Ook gaat de game onderdeel zijn van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.

Twitch-extensie Immortals Fenyx Rising