Season Pass voor Immortals Fenyx Rising gedetailleerd

Ubisoft heeft in een nieuwe trailer gedetailleerd weergegeven wat we van de Season Pass van Immortals Fenyx Rising mogen verwachten. De Season Pass bevat drie DLC-pakketten.

In de eerste DLC, A New God, reist Fenyx als volwaardige God af naar Olympos om daar uitdagingen te voltooien die door bekende Goden (Aphrodite, Athena, Ares en dergelijke) zijn geplaatst. Uiteindelijk moet je het opnemen tegen Zeus zelf.

In de tweede DLC, Myths of the Eastern Realm, speel je als een nieuwe held: Ku. Deze DLC laat de Griekse mythologie voor wat het is en wijkt af naar Chinese mythologie en vindt wederom plaats in een nieuw gebied met nieuwe vijanden.

De derde en laatste DLC, The Lost Gods, plaatst je weer in de schoenen van Fenyx. De wereld wordt geteisterd door rampen, nadat enkele Goden Olympos hebben verlaten. Fenyx wil ze terughalen, maar Zeus verbiedt het om contact te leggen met de afgewijkte Goden. Hiertoe besluit Fenyx de hulp in te roepen van een mens genaamd Ash. Deze DLC verandert de gameplay door de game af te laten spelen vanuit een top-down isometrisch oogpunt.

Immortals Fenyx Rising komt 3 december uit voor vrijwel elk platform.