Leeuwen temmen in Anno 1800

De derde DLC van Anno 1800 Season 2, Land of Lions, is nu verkrijgbaar voor pc. Het is niet alleen de laatste DLC van de tweede Season Pass, het is tevens de grootste die tot nu toe werd uitgebracht.

Anno 1800: Land of Lions nodigt spelers uit om het door Oost-Afrika geïnspireerde Enbesa te ontdekken. Deze DLC voert tal van nieuwigheden toe, waaronder droge weersomstandigheden, een irrigatiesysteem en een gloednieuw onderzoekscentrum dat spelers niet alleen helpt om nieuwe technologieën en voorwerpen te maken, maar ook om grote ontdekkingen te doen die hen helpt hun doelen te bereiken. Er is meer dan 10 uur aan verhaal waarin spelers Ketema, de keizer van Enbesa, moeten helpen de hoofdstad op te bouwen, buitenlandse invloed op zijn land af te weren en meer te weten komen over de rijke cultuur van Enbesa.

Daarnaast introduceert Anno 1800 een gratis update voor alle spelers die allerlei verbeteringen voor de spelerservaring met zich meebrengt. Tevens bevat deze update ook tal van verbeteringen op basis van feedback van de community, waaronder verbeterde functionaliteiten van het menu voor de handelsroutes, updates van het krantensysteem en meer.

Land of Lions is onderdeel van de Anno 1800 Season 2 Pass, maar is ook los aan te schaffen. Anno 1800, Land of Lions, de Season 2 Pass en de Anno 1800 Complete Edition zijn digitaal verkrijgbaar voor pc via de Epic Games Store en de Ubisoft Store.