Release The Batman, Matrix 4, The Flash verplaatst, Black Adam onbekend

Na het nieuws dat Dune naar 2021 is verplaatst, heeft Warner Bros. bekendgemaakt om hun filmreleasekalender nog meer te husselen. Het gaat onder meer om The BatmanThe Flash en Matrix 4.

De Batmanfilm met Robert Pattinson in de hoofdrol verschijnt nu helemaal niet meer in 2021, maar is verzet naar maart 2022. De oorspronkelijke releasedatum van begin oktober 2021 wordt nu ingevuld door Dune, zo is gisteren bekendgemaakt. Naast de 'Caped Crusader' zijn er nog meer superhelden die een andere plaats op de filmkalender krijgen. The Flash is van juni 2022 doorgeschoven naar november 2022 en Shazam 2 gaat nu van november 2022 naar juni 2023.

Een film die juist eerder te zien zal zijn, is de film Matrix 4 door regisseur Lana Wachowski. De sci-fi thriller met Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss zou oorspronkelijk in april 2022 verschijnen; dit is nu eind december 2021 geworden.

Twee andere films op de Warner Bros.-filmkalender zijn (tijdelijk) geschrapt voor een release. De eerste film is Black Adam, een superheldenfilm met Dwayne Johnson in de hoofdrol. Oorspronkelijk zou deze film eind december 2021 verschijnen, maar ontbreekt nu volledig van de releasekalender. Ook is de film Minecraft die in maart 2022 zou draaien niet meer op de kalender te vinden.

The Batman
The Batman