Verstappen schittert in 'AustraliŽ'

Ook in Australië ligt de sport stil, dus na de openingsraces in februari geldt dat ook voor het Australische Supercars-kampioenschap - dat overigens, als er gewoon geracet wordt, al enige tijd live wordt uitgezonden op Ziggo Sport, uiteraard wel vroeg op de ochtend.

Ook daar is men aan het online racen geslagen en wel met de Supercars All Stars E-series. Zo goed als alle Supercars-toppers doen mee, zoals legende Jamie Whincup, goed voor zeven titels, tweevoudig en regerend kampioen Scott McLaughlin en oud-kampioenen Rick Kelly, Shane van Gisbergen en Mark Winterbottom, aangevuld met verder zo'n beetje het hele veld.

Woensdag reden de heren twee races op een virtueel Silverstone, waarna in enkele minuten de trip gemaakt werd naar Barcelona om ook daar twee keer te racen. Ook nu deden alle Supercars-coureur mee, maar er was één speciale gast: Max Verstappen was uitgenodigd door zijn Nieuw-Zeelandse online racemakker Van Gisbergen en hij deed mee.

We zullen niet alles verklappen, maar de Nederlander liet een meer dan uitstekende indruk achter. De races zijn hieronder in z'n geheel te kijken en zijn wat lengte betreft ook prima te behappen.

Race 1 in Silverstone

Race 2 in Silverstone

Race 1 in Barcelona

Race 2 in Barcelona