Super Bowl: alle trailers op een rijtje!

Vannacht was weer de Super Bowl! Het moment voor filmliefhebbers om watertandend nieuwe beelden te zien van de grootste blockbusters van komende zomer. Dit jaar waren er trailers van Black WidowFast 9 en No Time To Die! In deze post hebben we ze allemaal voor jullie verzameld dus zit lekker achterover en geniet!

Minions: The Rise of Gru

Kennelijk zijn we nog niet af van de kleine gele bananenvreters. De onderbroekenlol keert komende zomer terug in een vervolg op de spin-off van Despicable Me waarin we zo te zien gaan leren hoe Gru de grootste villain aller tijden werd.

James Bond: No Time To Die

Daniel Craig keert komend voorjaar nog één keer terug als geheim agent 007, aka James Bond. Met Rami Malek (Bohemian Rhapsody) als villain wordt dit vast een knaller.

Black Widow

Natuurlijk laat Marvel de Superbowl niet aan zich voorbij gaan. Met de terugkeer van Scarlett Johanssen als Black Widow lijkt een hit weer aanstaande, zeker als de andere nieuwelingen net zo'n chemie in de film gaan hebben als deze spot doet lijken.

Fast & Furious 9

De trailer van afgelopen weekend was al bizar, en nu we inmiddels weten dat John Cena de lang-verloren broer van Dom Toretto (Vin Diesel) speelt weten we al dat we komende zomer onze lol opkunnen!

Mulan

Ook Disney zit weer op de remake-toer. Deze versie van Mulan lijkt echter heel wat anders dan de animatieversie. Vraag is wel of het Corona-virus roet in het eten gaat gooien voor deze aankomende hit, die vooral in China records had moeten gaan breken.

Top Gun: Maverick

Tom Cruise is terug in het langverwachte vervolg op Top Gun! Nostalgie, jets, haantjes-de-voorste...get ready!

The Invisible Man

Ik hem hem zelf niet gezien, maar speciaal voor jullie!

A Quiet Place Part II

Het eerste deel verraste vriend en vijand. Het tweede deel lijkt nog gekker te gaan worden.

Marvel Falcon and the Winter Soldier, WandaVision & Loki

De eerste beelden van de Marvel shows die vanaf komend najaar op Disney+ gaan verschijnen. Deze paar seconden leidden vandaag al tot veel speculaties op internet dus deze spot is zeker de moeite waard!