Tweetal ontbreekt op Oranje-training in aanloop naar laatste interlands

Bondscoach Ronald Koeman kan nog niet over zijn volledige selectie beschikken in de aanloop naar de beslissende EK-kwalificatiewedstrijden. Het Algemeen Dagblad weet namelijk te melden dat Georginio Wijnaldum en Memphis Depay ontbraken bij de training van woensdag voor de duels tegen Noord-Ierland en Estland.

Depay is al langer een vraagteken voor de laatste twee interlands van de kwalificatiecyclus. De aanvaller van Olympique Lyon kampt met een bovenbeenblessure en het is nog maar de vraag of hij in actie kan komen. De 51-voudig international liet eerder al wel optekenen goede hoop te koesteren dat hij tegen Noord-Ierland of tegen Estland kan spelen. Ook Wijnaldum ontbrak woensdag opnieuw op het trainingsveld.

Wijnaldum was dinsdag ook al niet van de partij en werkte woensdag slechts enkele oefeningen in de gymzaal af. Koeman verwacht wel dat de 61-voudig international zaterdag van de partij zal zijn tegen Noord-Ierland.

Oranje treft de Noord-Ieren, met drie punten achterstand op Nederland en Duitsland de nummer drie van de groep, zaterdagavond om 20.45 uur op Windsor Park in Belfast.

De laatste wedstrijd tegen Estland staat dinsdagavond op het programma in de Johan Cruijff ArenA.