2 slachtoffers aangehouden na schietpartij Sliedrecht

De Sperwerstraat en de Lijsterweg in Sliedrecht waren zaterdagavond het toneel van een schietincident. Twee gewonde mannelijke slachtoffers zijn tegelijkertijd aangehouden als verdachten. De politie onderzoekt de zaak. H

Rond half negen gisteravond kwamen er bij de politie meerdere meldingen binnen van mensen die flink wat schoten hoorden. De politie haastte zich naar Lijsterweg in Sliedrecht en trof na kort onderzoek op de Sperwerstraat twee gewonden mannen aan. Er zijn twee traumahelikopters ingezet om de mannen met een spoedtransport naar het ziekenhuis te brengen. De twee mannen zijn in het ziekenhuis aangehouden. Hun betrokkenheid bij het schietincident wordt onderzocht.

Gisteravond is er direct gestart met het onderzoek. In de omgeving van het incident is een vuurwapen aangetroffen. Halverwege de Lijsterweg zijn meerdere hulzen aangetroffen. Vandaag gaat een team grootschalig onderzoek (TGO) met de zaak verder. Er wordt forensisch en tactisch onderzoek gedaan. Er wordt buurtonderzoek gedaan en agenten gaan met getuigen in gesprek. Meerdere straten zijn afgezet om sporen veilig te stellen.

De politie vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. 

2 slachtoffers aangehouden na schietpartij Sliedrecht (Afbeelding: Politie)
2 slachtoffers aangehouden na schietpartij Sliedrecht (Afbeelding: Politie)