FOK! Wat een weer: enkele bui

Gegroet!  

Het is weer een beetje saai aan het worden het weer. Een beetje vlees noch vis weer. Ook over gisteren valt er niet veel te vertellen. Het was droog en er waren perioden met zon. Het was daarbij tussen de 22 en 25 graden.

Vannacht kon er links of rechts wel wat regen of een bui vallen. Met name in het zuidoosten was dat het geval. De echt zwaardere buien leken buiten onze landsgrenzen te blijven. Met 16 graden als minimumtemperatuur was het vrij zacht te noemen.

Vanmorgen kan er in het westen een bui vallen, maar al vrij snel wordt het daar droog en krijgen ze daar opnieuw flink wat zon. Boring dus. In het binnenland vallen er s'middags wel enkele buien en daarbij is onweer mogelijk. De maxima liggen net als vandaag tussen de 22 en 25 graden. Er staat een matige tot vrij krachtige westelijke wind. 

Dit aanmodderen duurt nog wel een paar dagen zo voort. Slechts lokale buien en redelijk wat zon en normale temperaturen. 

Auf wiedersehn!  

Straatsburg
Een mooie foto uit Straatsburg. 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.