FOK! Wat een weer: droog, kans op zon

De dag begint op veel plaatsen zonnig, maar van het westen uit neemt de bewolking geleidelijk toe. Op de meeste plaatsen blijft het droog. In de avond klaart het langzaam weer op. De middagtemperaturen lopen uiteen van 21°C aan zee tot 24°C in de oostelijke provincies. De zuidwestelijke wind trekt aan naar matig, aan zee en op het IJsselmeer naar vrij krachtig. In de avond neemt landinwaarts de wind af naar zwak.

Komende nacht neemt de bewolking in de noordwestelijke helft toe, maar er wordt geen regen verwacht. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 14°C. Er staat een zwakke, aan zee en op het IJsselmeer matige zuidwestenwind.

Morgen overdag zijn er wolkenvelden, met name in het noorden. Op de meeste plaatsen blijft het droog, mogelijk valt er in het noorden lokaal een zeer kleine hoeveelheid regen. In de middag lopen de temperaturen uiteen van 21°C vlak aan zee tot 26°C in het zuidoosten. De zuidwestelijke wind is matig, langs de kust vrij krachtig of krachtig. (Bron: KNMI)

Zonkracht (onbewolkt/bewolkt) 6/3 - goed insmeren dus! 

Nederland
 

De Rijn, eind juli (Foto: qltel)
De Rijn, eind juli (Foto: qltel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar [email protected] onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!