Barbie's kinderen afgenomen

Angelina en Milano, de kinderen van Samantha -Barbie- de Jong zullen uit huis worden geplaatst en worden toegewezen aan hun vader. De rechtbank in Den Haag staat hiermee dus pal achter de wens van de kinderbescherming, nadat Barbie eerder al in het ziekenhuis werd opgenomen na de zoveelste 'zelfmoordpoging'.

Voor diegene die onderstaande Instagramfoto niet kunnen zien, klik dan hier.

 

Geen woorden voor Ga zo met de auto onderweg naar Nederland om dezelfde trieste reden als eerder. Het is spijtig wat er allemaal gebeurd is al weten we nog helemaal niet zeker wát er allemaal gaande was. Hoe dan ook, je moet wel goed in de war zijn om dit te doen en ik kan alleen maar hopen dat het goed zal komen en dat de juiste mensen liefde, wijsheid en herstel bieden. Ik hoor en lees van alles maar hou me buiten de discussie. Als vader gaat nu mijn eerste prioriteit uit naar de veiligheid van mijn kinderen en vooral: rust en afleiding. Nu al vanuit Spanje en straks in NL helemaal komen de gesprekken met instanties en deskundigen. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar wat ik wil maar ook wat de kinderen fijn vinden. Op basis daarvan zal gehandeld worden. Naomi en ik zijn er klaar voor om er open in te gaan en datgene te doen wat het beste is voor de kinderen. Met deze update wilde ik ook voor onszelf een beetje rust creëren en niet vooruit te lopen op de zaken. Wees een beetje mild met je woorden mensen over hoe en wat, en wees lief voor elkaar. Groeten, Mike en Naomi

A post shared by Michael van der Plas (@michaelvanderplas) onJul 24, 2018 at 8:57am PDT

"Tot 24 oktobâh 2018 zal dit zèn. Voâh deize tèd komp d'r weâh un nieuwe zitting en zal d'r weâh gekeike hoe ut veâhdahs gaat”, laat vader en ex-man Michael van der Plas weten. De uitspraak geeft hem blijdschap, maar toch ook een dubbel gevoel.

"Deize zaak kent enkelt maah veliezâhs, maah dit is wel ut beste. Milano zal binnekogt met mè mei gan naah Spanie en Angelina blèf bè mèn moedâhr. Da's zau afgesprokûh. Samantha zal ze ège in Schotland late behandele en ik haup ech dat ze daah opknap. Voâh onze kindâhre is ut belangrèk, dat ze hun âhwe moedâhr weâh terugkrègûh.”

De gemaakte afspraak geldt voor drie maanden en in eerste instantie tot 24 oktober dit jaar. Daarna wordt door de Raad voor de Kinderbescherming gekeken naar het welzijn van Angelina en Milano op dat moment en de langere termijn.

Update 21:08 uur
Video toegevoegd