Eerste blik op Tom Clancy's Jack Ryan in officiŽle trailer

Na Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck en Chris Pine is het nu de beurt aan John Krasinski om de rol van Jack Ryan, het populaire personage uit de boeken van Tom Clancy en de vele verfilmingen, op zich te nemen. Deze versie is echter niet te zien op film, maar in een tv-serie, die te zien zal zijn bij Amazon Prime Video.

In de officiële trailer zien we hoe CIA-analyst Ryan 'het veld' in wordt getrokken en het tegen terroristen moet opnemen in Europa en het Midden-Oosten. De serie volgt hem terwijl hij een patroon blootlegt in terroristische communicatie. Hierdoor komt hij terecht in een wereld van een nieuw soort terrorisme dat dreigt met vernietiging op wereldwijde schaal.

Krasinski, bekend uit The Office en recentelijk te zien in A Quiet Place (dat hij ook regisseerde), wordt vergezeld door onder andere Abbie Cornish (Sucker Punch) en Wendell Pierce (Suits). De serie is ontwikkeld door Carlton Cuse, bekend van Lost en Colony, en Graham Roland, bekend van Fringe. De serie is in april van dit jaar, maanden voordat de eerste afleveringen op Prime Video te zien zijn, al door Amazon verlengd met een tweede seizoen. Vanaf 31 augustus zijn de eerste acht afleveringen te zien.