Politie maakt foto moedermishandelaar openbaar

De politie heeft een foto gepubliceerd van een man die op 23 januari dit jaar in Uden een moeder ernstig mishandelde in bijzijn van haar dochter. Dit gebeurde nadat de vrouw er iets van zei dat de hond van de man tegen haar dochter opgesprongen was. 

Daarop werd de man zo boos dat hij de moeder meerdere keren tegen het hoofd sloeg in het bijzijn van haar dochtertje. De vrouw werd ook nog door de man getrapt. Uiteindelijk werden de moeder en haar dochtertje opgevangen in de balletschool, waar dezelfde man haar opnieuw aanviel en begon te slaan. De moeder viel daarop op de grond, waar de man haar keel dicht kneep.

In het onderzoek deed de politie eerder al een getuigenoproep via social media. Dat leidde niet tot een aanhouding. De vermoedelijke dader bleek duidelijk op beeld te zijn vastgelegd. Op 20 februari vroeg de politie opnieuw aandacht voor de zaak. De verdachte kreeg een week de tijd om zich te melden, maar dat gebeurde niet. De beelden van de vermoedelijke dader zijn daarom zojuist naar buiten gebracht. De poltie heeft maar één vraag: wie herkent deze man?

Politie maakt foto moedermishandelaar openbaar (Foto: Politie.nl)
Politie maakt foto moedermishandelaar openbaar (Foto: Politie.nl)