Eerste teaser trailer van Disney-Pixar's Incredibles 2

Dertien jaar na de release van de populaire animatiefilm The Incredibles is er nu een eerste teaser trailer gelanceerd van het langverwachte vervolg Incredibles 2.

In het eerste deel werden kijkers geïntroduceerd met de familie Parr: een familie vol superhelden die hun krachten verbergen en een rustig leventje proberen te leiden. Door de ambities van de vader Mr. Incredible om mensen te hulp te schieten, komt het stel echter in een verhitte strijd terecht. 

Hoewel er plotmatig niet veel bekend wordt gemaakt, is het duidelijk dat het vervolg ongeveer direct na de gebeurtenissen van de eerste film afspeelt. De trailer laat zien hoe Jack-Jack, de jongste zoon van de familie Parr waarvan gedacht werd dat hij geen superkrachten had, zijn laserogen gebruikt om een stuk van zijn vader's haar af te snijden. 

Incredibles 2 bevat voice-overs van onder andere Craig T. Nelson (Mr. Incredible), Holly Hunter (Elastigirl), Samuel L. Jackson (Lucius Best), Sarah Vowell (Violet) en Brad Bird (Edna Mode). De animatiefilm is vanaf 27 juni 2018 in de Nederlandse bioscopen te bekijken.