Pokémon Ultra Sun en Moon komen vandaag uit

De nieuwste spellen in de Pokémon-serie, Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon zijn uitgebracht, dus een releasetrailer kan niet uitblijven.

Nieuw in de spellen zijn onder andere:

  • Een volkomen nieuw verhaal — In Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon is er nieuw verhaal met in de hoofdrol Necrozma naast het Legendarische duo Solgaleo en Lunala. Onheilspellend donkere wolken beginnen zich te verspreiden en de geheimen van Necrozma en de regio Alola, die nooit eerder zijn onthuld in de vorige spellen, komen nu eindelijk aan het licht.
  • Verschillende Pokémon — Naarmate je de regio Alola verder verkent kom je daar Pokémon tegen die nooit eerder te zien waren in de eerder verschenen Pokémon Sun en Pokémon Moon. Bovendien kom je een aantal bekende gezichten tegen naast nieuw ontdekte Ultra Beasts.
  • Nieuwe gebieden om te verkennen — Ontdek nieuwe streken in Alola, zoals Pikachu Valley, nieuwe stranden, plus de werelden achter het Ultra Wormhole. Je kunt op de rug van de Legendarische Pokémon Solgaleo en Lunala meereizen door het Ultra Wormhole en werelden bereiken die ver daarachter liggen.
  • Nieuwe Z-Moves — Er is een nieuwe Z-Power Ring waarmee je, na activering ervan, nog veel meer Z-Moves kunnen gebruiken. Tijdens je avonturen zijn er allerlei nieuwe Z-Moves ontdekken.
  • Nieuwe spelfuncties — Op je reis door de regio Alola kunnen je surfen met Mantine Surf, foto's maken in de Alola Photo Club, je een weg banen door het nieuwe Battle Agency en nog veel meer.

Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon zijn uit voor de Nintendo 3DS-familie.