Meer informatie onthuld voor Pokemon Ultra Sun en Pokemon Ultra Moon

The Pokémon Company International en Nintendo hebben meer details bekendgemaakt voor Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon, waaronder een nieuw verhaal, informatie over de Z-Power Ring en nieuwe stijlen voor de hoofdrolspelers!

In Pokémon Sun en Pokémon Moon draait het verhaal vooral om de Legendary Pokémon Solgaleo en Lunala. In Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon ontvouwt een nieuw verhaal met in de hoofdrol Necrozma naast het Legendary duo. Onheilspellende donkere wolken beginnen zich te verspreiden en de geheimen van Necrozma en de Alola-regio, die nooit eerder zijn onthuld in de vorige spellen, komen nu eindelijk aan het licht.

De hoofdrolspelers in Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon komen met nieuwe stijlen. De spelers kunnen hun uiterlijk uitkiezen aan het begin van het spel en kiezen voor ofwel Rowlet, Litten of Popplio om hun avontuur in stijl te beginnen. In het verhaal is ook een nieuwe Z-Power Ring ontdekt, die de spelers in het spel kunnen verkrijgen en activeren om nog meer varianten van Z-Moves te gebruiken. Een fysieke versie van de nieuwe Z-Power Ring die interactie heeft met de videospellen, zal te koop zijn bij de introductie.

Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon worden exclusief geïntroduceerd voor Nintendo 3DS-systemen op 17 november en er komt ook een speciale Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon – Ultra Dual Edition beschikbaar. De Ultra Dual Edition heeft een exclusief ontworpen verpakking en bevat een exemplaar van beide spellen.