Nieuwe leermethode in Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon

The Pokémon Company International en Nintendo hebben nieuwe details bekendgemaakt over de binnenkort verwachte spellen Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon.

In Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon kunnen de spelers hun Pokémon bewegingen laten leren in ruil voor Battle Points (BP)—bewegingen die ze niet zouden kunnen leren door op te waarderen of via enige TM. Spelers kunnen BP verdienen door het winnen van gevechten op de strijdtonelen van de regio Alola, zoals de Battle Royal Dome en de Battle Tree, of door Mantine Surf te gebruiken vanaf verschillende stranden. Naast het leren van bewegingen aan de Pokémon die de spelers op hun reis vergezellen, kunnen zij deze bewegingen ook laten leren door de legendarische pokémon die ze hebben gevangen als zij door een Ultra Wormhole gaan.

In de games neemt de legendarische pokémon Necrozma de overweldigend sterke vorm aan van Dusk Mane Necrozma of van Dawn Wings Necrozma door de legendarische pokémon Solgaleo of Lunala te vangen. Meer van de mysterieuze Pokémon Necrozma wordt binnenkort bekendgemaakt.

Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon komen vrijdag 17 november uit voor Nintendo 3DS-systeemserie.