Kevin Hart biecht vreemdgaan op

Komiek Kevin Hart gaf zaterdag publiekelijk toe dat hij zichzelf recent in een situatie heeft gemanoeuvreerd waar "alleen maar slechte dingen van konden komen". Maar omdat hij niet wil dat iemand financieel profiteert van zijn fouten, biedt hij in een filmpje op zijn Instagram-account openlijk zijn excuses aan zijn vrouw en kinderen aan.

Volgens de Amerikaanse website TMZ heeft 38-jarige Hart een slippertje begaan met een andere vrouw en zouden er beelden circuleren van het overspel. De comedian en acteur zou zijn afgeperst met het suggestieve beeldmateriaal en om de afperser buiten spel te zetten, biecht hij nu publiekelijk zijn misstap op.

"Ik heb het gevoel dat ik een wandelende schietschijf ben op dit moment en daarom moet ik verstandige keuzes maken. Iets wat ik recent niet heb gedaan", begint Hart zijn biecht. "Ik ben niet perfect en heb een verkeerde inschatting gemaakt door mezelf in een situatie te manoeuvreren waar alleen maar slechte dingen van konden komen. En dat is ook gebeurd. Ik weet dat ik daarmee de mensen die mij het meest dierbaar zijn heel veel pijn heb gedaan. Mijn vrouw en mijn kinderen. Ik heb met ze gesproken en mijn verontschuldigingen aangeboden. Het is een heel naar moment als je weet dat je fout zat en er geen excuses bestaan voor je foute gedrag. Ik had beter moeten weten. Maar ik ga niet toestaan dat een persoon financieel gewin haalt uit mijn fouten. En dat is precies wat er is geprobeerd. Ik heb gezegd: dan geef ik nog liever publiekelijk mijn fouten toe."

Juridische procedure
Een woordvoerder van de Amerikaanse ster meldt aan TMZ dat ze niet verder kan uitweiden over de zaak omdat er inmiddels een juridische procedure loopt tegen de vermeende afperser.

Hart trouwde in augustus 2016 met Eniko Parrish. Zij is op dit moment zwanger van hun eerste kind. De komiek heeft twee kinderen uit een eerdere relatie.

 Instagram hieronder niet zichtbaar? Klik hier!

Kevin Hart afgeperst met suggestieve video
Kevin Hart afgeperst met suggestieve video (Foto: BuzzE)