'Michael Jackson is vermoord'

Als het klopt, dan kunnen we spreken over een schandaal dat zijn weerga nauwelijks kent, maar als het verzonnen is, dan zou het zomaar kunnen zijn dat we een nieuwe versie van een Wacko Jacko hebben: Michael Jackson, de voormalige King of Pop , zou zijn vermoord. Door mensen en zo.

Sommige mensen worden geboren met een spreekwoordelijke zilveren lepel in de mond. Maar er zijn gevallen dat je beter van een platina lepel kan spreken. Paris Jackson hoort bij die laatste categorie. Van haar komt de bewering dat haar vaar vader een kopje kleiner zou zijn gemaakt door 'mensen die het op hem voorzien hadden'. Dit vertelde ze tenminste aan Rolling Stone-magazine.

Tijdens zijn leven zou de superster allerlei toespelingen hebben gedaan over het idee dat mensen achter hem aanzaten. Hij zou zelfs ooit hebben geroepen 'er komt een dag dat ze mij van plastic kant maken', zo beweert dochterlief Paris (leuke naam trouwens).

"Het was echt zooooo duidelijk", aldus juffrouw Jackson. "Alles wijst daarop, weet je. Het klinkt natuurlijk als aluminium hoedjes-gedoe, offeh... een complottheorie, maar echte fans en iedereen in de familie weet hoe het echt zit". Om aan elke twijfel een einde te maken, vertelt Paris over hoe haar vader haar soms bezoekt in haar dromen. Hierin laat hij weten dat hij vermoord is.

Paris was pas 11 jaren jong toen haar vader in 2009 Neverland verruilde voor het hiernamaals, dus ze zal waarschijnlijk wel van de (fedora-)hoed en de rand weten. In 2011 werd dokter Murray voor vier jaar achter de tralies gezet, omdat hij zo onhandig was om de broer van Jermaine per ongeluk een overdosis te geven. Het oomzeggertje van Marlon is nog steeds boos op Murray, maar denkt zelf dat er meer achter zit. Iets sinister, iets dat het daglicht niet kan verdragen. Zij wil gerechtigheid.

Frau Jackson had nog een onthulling: op haar veertiende zou zij herhaaldelijk zijn verkracht door een oudere, onbekende man, Gedrag waar haar pa trouwens ook wel een beetje van verdacht werd. Dit zou aan de basis hebben gestaan aan haar druggebruik en haar depressies. Ze zou meerdere zelfmoordpogingen ondernomen hebben.