Volle buit voor Argentinië na drie duels

Argentinië had vannacht geen kind aan Bolivia. Al voor rust werd het verschil gemaakt in Seattle. De Argentijnen waren een flinke maat te groot: 3-0.

Een werveldende start was voldoende voor de Argentijnen, die de eerste twee groepswedstrijden al hadden gewonnen. Na dertien minuten spelen was het Tottenham Hotspur-aanvaller Erik Lamela die Argentinië op voorsprong hielp. Nauwelijks twee minuten later maakte Ezequiel Lavezzi er 2-0 van.

Na ruim een half vuur spelen was Lavezzi de aangever bij de 3-0 van Victor Leandro Cuesta. Daar bleef het bij in Seattle en zodoende zijn de Argentijnen heer en meester in de groepsfase. Al voorafgaand was de buit, de volgende ronde, binnen. Met de zege is de score perfect als het gaat om overwinningen.

In de kwartfinale op zondag 19 juni om 01:00u Nederlandse tijd zal Argentinië spelen tegen Venezuela.