Engeland langs Schotland in Six Nations

Engeland heeft zijn eerste duel op de Six Nations in winst omgezet. Op Murrayfield wisten de Engelsen, die op het WK in eigen land nog werd uitgeschakeld in de groepsfase, Schotland te verslaan met 15-9.

Schotland, dat aantrad zonder de nog van een blessure herstellende Tim Visser, speelde niet slecht maar door diverse fouten wisten ze niet dichtbij een overwinning te komen. George Kruis zette met een try Engeland op voorsprong na een klein kwartier en van die achterstand wisten de Schotten nooit terug te komen. Het wist wel tweemaal te scoren via penalty's van Greig Laidlaw en de stand bij rust te beperken tot 6-7.

Jack Nowell zorgde tien minuten na rust voor een 6-12 voorsprong, welke door kicker Owen Farrell werd uitgebreid tot een verschil van negen punten. Een benutte penalty van Laidlaw was vervolgens niet genoeg om de Schotten nog een hoop op de overwinning te geven.