FOK! Wat een weer: zonnig en droog

Welkom bij het weerbericht van vandaag. Afgelopen nacht maakte de bewolking plaats voor hier en daar wat mistbanken en plaatselijk kon het aan de grond rond het vriespunt geraken.

Vandaag belooft een prachtige dag te worden, met een maximumtemperatuur van rond de achttien graden. Met een matig tot zwakke wind uit het oosten tot noordoosten blijft het mooi rustig herfstweer.

Het droge, zonnige herfstweer houdt in ieder geval deze week nog aan, onder invloed van een hogedrukgebied dat boven ons hoofd hangt. Vanaf volgende week neemt de kans op neerslag hand over hand toe.

Ik kreeg van Rewimo onderstaande foto toegestuurd. Steeds als ik dit uitzicht zie, moet ik aan maisvelden denken, ondanks dat het zonder mais een stuk weidser is allemaal! Ik kan niet wachten tot ik dit uitzicht weer eens met eigen ogen kan aanschouwen!

Zonsondergang in Goch (Foto: Rewimo)
Zonsondergang in Goch (Foto: Rewimo) 

Jouw foto ook bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!