Gordon zwaargewond in ziekenhuis

Terwijl heel Nederland klaarzit voor de definitieve uitschakeling van Oranje, moeten onze gedachten uitgaan naar Gordon. 's Lands grootste relnicht ligt namelijk zwaargewond te creperen in een Grieks ziekenhuis.

Gordon genoot namelijk net van zijn vakantie op het eiland Mykonos toen hij werd aangereden door een onbekende automobilist. Deze aso reed hierop direct door, zonder zich om de entertainer te bekommeren.

Hij heeft bijna alles gebroken wat je maar kunt breken. Zo zijn verschillende ribben, zijn schouderblad en zijn sleutelbeen totaal naar de kloten, aldus de Telegraaf.

Momenteel ligt hij in een ziekenhuis op het eiland, in afwachting van zijn behandeling. Zijn ex-vriendje is direct ingevlogen om Goor te steunen.

Update 19.13 uur:
Het gaat zo slecht met Gordon, dat hij per traumahelikopter naar een ziekenhuis in Athene is vervoerd. Dat meldt -wederom- De Telegraaf.

Goor liep na een etentje met vrienden terug naar het hotel. Omdat deze weg onverlicht is, had de bestuurder van de auto hem niet gezien. Na de aanrijding reed hij dus door, waarop pas na een lange tijd 112 kon worden gebeld.

Gordon zelf kan zich niets meer van het voorval herinneren. Vrienden en familie hopen hem morgen in het ziekenhuis te mogen bezoeken.