Nieuwe outfit voor de Flash

Het is eind juli en de meeste tv-series beginnen rond deze tijd aan de productie van wat er vanaf komende herfst op tv te zien is. Dat betekent dat de makers van The Flash hebben besloten alvast een foto vrij te geven van hun nieuwe outfit, voordat deze uitlekt via straatfoto's.

Net als collega-held Oliver Queen heeft Barry Allen in het nieuwe seizoen een licht aangepaste outfit. Tijdens het DC Television panel op Comic-Con kwam Stephen Amell al op het podium in zijn nieuwe 'Green Arrow'-kostuum, en van de Flash is nu een publiciteitsfoto vrijgegeven.

The Flash: nieuwe outfit voor seizoen 2

Het pak is natuurlijk nog steeds rood, maar het embleem op de borst is niet langer goud-op-rood. In plaats daarvan is de achtergrond wit, waarmee het pak meer begint te lijken op de Flash uit de comics. Deze lijn werd ook gevolgd in het Arrow-kostuum, wat betekent dat de makers van deze series bewust lijken dichter bij de comics te gaan zitten in hun vertolking van de DC-helden.

Het tweede seizoen van de bij fans zeer populaire tv-serie begint in de eerste week van oktober op het Amerikaanse The CW. In Nederland moet echter het eerste seizoen nog steeds starten; het is nog niet duidelijk vanaf wanneer deze te zien is.