Burger en King trouwen, Burger King betaalt

In de Verenigde Staten staat een bijzonder huwelijk op de agenda. Niet omdat het bruidspaar beroemd of vreemd is, maar er is iets met hun achternamen... Joel Burger (24) stapt in het huwelijksbootje met de 23-jarige Ashley King. Samen zijn ze Burger-King. En ze hebben de fastfoodketen ook nog zo gek gekregen om hun huwelijk te bekostigen.

Burger en King wonen in New Berlin, een klein dorp in hartje Illinois, vlakbij de hoofdstad Springfield. Ze kennen elkaar al sinds de kleuterschool. Ook in het voorgezet onderwijs waren ze klasgenoten. Ze gingen veel met elkaar om en vijf jaar geleden begonnen ze met daten. Natuurlijk gingen de grapjes over hun achternamen toen al snel rond.

Verliefd, verloofd...
Die grapjes zijn sindsdien nooit meer gestopt. En hun relatie ook niet, want het koppel besloot om zich te verloven. Omdat het Burger-King-grapje onlosmakelijk aan ze is verbonden, maakten ze hun verlovingsfoto bij een vestiging van de fastfoodgigant.

In juli gaan ze trouwen. Ashley en Joel hadden meteen al allerlei leuke ideeën, zoals het weggeven van drinkbekers met een Burger King-logo erop. Maar ja, dan heb je natuurlijk wel hulp nodig.

Nadat ze hun verhaal hadden gedaan in The State Journal-Register, gingen landelijke én internationale media ermee aan de haal. Dat bleef bij Burger King natuurlijk ook niet onopgemerkt. De fastfoodketen betaalt de kosten van hun huwelijk en schenkt cadeaus, zodat 17 juli een onvergetelijke dag wordt voor Burger, King en Burger King.